U svibnju otvorene dvije nove prodavaonice Tommy

Trgovački lanac Tommy uspješno nastavlja s realizacijom svoga plana ekspanzije i širenja prodajne mreže kako u gradovima u kojima je već prisutan, tako i na novim lokacijama. Planiranom strategijom nastoji se što više približiti krajnjem kupcu, kako bi tradicionalno osluškujući, kvalitetno i na vrijeme zadovoljio njegove potrebe.

Dosadašnje poslovne aktivnosti kompanija je fokusirala na tržištu pet hrvatskih županija: Dubrovačko-neretvanska, Splitsko-dalmatinska, Primorsko-goranska, Zagrebačka i grad Zagreb. Uz novootvoreni, drugi po redu market u Kaštel Starom, koji se odnedavno nalazi na adresi Obala kralja Tomislava b.b., Tommy je vrata svojim kupcima otvorio i u Drnišu, te time usmjerio svoju strategiju razvoja na novu županiju, Šibensko-kninsku. Supermarket Tommy u Drnišu, smješten je na samom ulazu u grad, odmah pokraj autobusnog kolodvora, na adresi 142. brigade 1. Izgradnjom ovog modernog objekta zaposleno je novih 29 radnika. Nadodamo li tome broj radnih mjesta novog marketa u Kaštel Starom, dolazimo do zaključka kako je samo u svibnju trgovački lanac Tommy otvorio 50 novih radnih mjesta, što svakako nije zanemariv podatak u današnje doba gospodarske krize.

Market u Kaštel Starom i supermarket u Drnišu, odlikuje bogata asortimanska ponuda, a posebno se izdvajaju odjeli svježeg voća i povrća, delikatesa, kruha peciva i slastica. Supermarket Tommy u Drnišu u ponudi ima i odjel svježeg mesa, strogo kontroliranog podrijetla.

Radno vrijeme marketa Tommy u Kaštel Starom je od ponedjeljka do subote od 06.30 do 21.00h, te nedjeljom od 07.00 do 13.00h. Supermarket Tommy u Drnišu otvoren je od ponedjeljka do subote od 07.00 do 21.00h, i nedjeljom od 07.00 do 14.00h.