U prosincu otvorena tri nova supermarketa Tommy

Trgovački lanac “Tommy” u prosincu je otvorio tri nova supermarketa: u Zagrebu (Supilova 7), u Makarskoj (A.Starčevića 114), te u Samoboru (Svetonedjeljska 13). Otvorenjem novih prodavaonica Tommy je i u 2008.godini nastavio proces širenja prodajne mreže na nacionalnom tržištu. Supermarkete Tommy tradicionalno odlikuje bogata asortimanska ponuda pri čemu najveći udio čine domaći hrvatski proizvodi.


Posebna pažnja pridaje se ponudi svježeg programa: voća i povrća, svježeg mesa kontroliranog porijekla, dok supermarket u Samoboru u ponudi ima i odjel gastronomije, sa svakodnevno svježe pripremljenim gotovim jelima po povoljnim cijenama U ponudi je također i asortiman proizvoda privatne robne marke, najpovoljnijeg omjera kvalitete i cijene, što ponudu čini dodatno konkurentnom.


Na sam dan otvorenja supermarketa, kupci su mogli uživati u promocijama i degustacijama, te brojnim poklonima. Za sve svoje kupce Tommy osigurava kvalitetu proizvoda, kontrolirano porijeklo, konkurentne cijene, parkirni prostor, kao i kontinuirane promotivne aktivnosti.