Tommy u Zagrebu

Trgovački lanac Tommy otvorio je 26. rujna 2007.g. hipermarket u Zagrebu, koji će poslovati u okviru novootvorenog trgovačkog centra Mandi na Žitnjaku.


Na prodajnoj površini od cca 5.000 m2 Tommy hipermarket nudi kupcima široki asortiman prehrambenih i neprehrambenih roba, pri čemu se posebno ističu odjeli svježeg voća i povrća i svježega mesa, ribarnica, pekarnica te odjeli delikatese i gastronomije.


Prepoznatljivost Tommyja i u zagrebačkom će se hipermarketu reflektirati kroz optimalno strukturiran asortiman, cjelovitu uslugu, konkurentne cijene kao i permanentne promocijske i akcijske aktivnosti.
Hipermarket Tommy opremljen je po najsuvremenijim standardima, što stvara vrhunski ugođaj kupovine, a omogućuje i primjenu najnovijih rješenja u tehnologiji prodaje.


U zagrebačkom Tommyju radi se po načelima HACCP sustava nadzora sigurnosti hrane, što daje potrošačima dodatnu sigurnost i jamči kvalitetu. Tommy je u Zagrebu zaposlio novih 160 radnika.
Otvorenje hipermarketa izazvalo je veliku pozornost građana Zagreba i okolice, koji su u velikom broju pohodili novi Tommy, koji je za kupce pripremio niz promotivnih aktivnosti i prigodnih akcijskih cijena.
Otvorenjem prvog prodajnog mjesta u glavnom gradu, Tommy je započeo realizaciju dinamičnog plana širenja prodajne mreže u Hrvatskoj, čime će se nastaviti pozitivan trend povećanja tržišnog udjela iz godine u godinu.