Otvoren novi supermarket Tommy u Splitu

U okviru planirane strategije širenja prodajne mreže, trgovački lanac Tommy, 09. travnja 2009. god., otvorio je 47-u prodavaonicu u nizu. Riječ je o supermarketu prodajne površine od cca 350m?, koji se nalazi u Splitu, na iznimno atraktivnoj lokaciji, na adresi Petrova 44, u gradskom predjelu Bačvice. Otvorenjem ovog supermarketa zaposleno je novih 12 radnika. Radno vrijeme prodavaonice je od ponedjeljka do subote, od 07.00 do 21.00h. Iz bogate ponude prehrambenih i neprehrambenih proizvoda, koji su s posebnom pažnjom birani za kupce, posebno izdvajamo svakodnevno svježi kruh, peciva i slastice, svježe voće i povrće, te delikatese, uz prepoznatljivo konkurentne cijene.

Povodom otvorenja, Tommy je tradicionalno darivao svoje kupce poklonima i balonima, a pripremio je i mnogobrojne degustacije i promocije. Otvorenjem ove prodavaonice, Tommy je dodatno učvrstio svoju lidersku poziciju u gradu Splitu i Splitsko-dalmatinskoj županiji.
Trgovački lanac Tommy u vlasništvu je domaćeg kapitala, a trenutno na hrvatskom maloprodajnom tržištu raspolaže sa rasprostranjenom prodajnom mrežom koju čine 6 hipermarketa, 22 supermarketa i 19 marketa!