Otvoren novi supermarket Tommy u Opuzenu

U petak, 20. ožujka 2009. god., otvoren je novi supermarket Tommy u Opuzenu, na adresi Poduzetnička zona b.b. Novi supermarket ima prodajnu površinu od cca 300 m2, te zapošljava novih 11 radnika, koji će svakodnevno biti na usluzi kupcima. Radno vrijeme prodavaonice je od ponedjeljka do subote od 07.00 – 21.00h.

Pored širokog asortimana prehrambenih i neprehrambenih proizvoda, koji je prilagođen željama i potrebama kupaca, supermarket u ponudi ima i odjel svježeg voća i povrća, te odjel delikatesa. Kao i u ostalim prodavaonicama naglasak je stavljen na domaće, hrvatske proizvode sa dominantom zastupljenošću u ukupnoj ponudi od 75%. Naravno, neizostavan je i široki asortiman proizvoda privatne robne marke, najpovoljnijeg omjera kvalitete i cijene. Svakodnevno svježi kruh, peciva i slastice kupcima osigurava pekarnica i slastičarnica Babić.

Na sam dan otvorenja, Tommy je darivao prve kupce, koji su mogli uživati i u brojnim promocijama i degustacijama. Za sve kupce koji će i ubuduće pohoditi ovaj objekt, Tommy osigurava kvalitetu proizvoda, konkurentne cijene, cjelovitu uslugu, parkirni prostor, kao i kontinuirane promotivne aktivnosti.