Otvoren hipermarket Tommy u Malinskoj i donacija Općini Malinska


Ovim putem objavljujemo daljnju ekspanziju prodajne mreže u Primorsko – goranskoj županiji. U subotu 20. listopada 2018. god., otvorili smo za kupce novi Tommy hipermarket u Malinskoj na otoku Krku na adresi Sveti Vid-Miholjice br. 205.
 
Hipermarket Tommy Malinska opremljen je po suvremenim standardima kako bi kupcima osigurali maksimalnu funkcionalnost i poseban doživljaj kupovine, uz tradicionalno povoljne cijene. Želimo naglasiti kako će kupci moći koristiti i 4 „express“ blagajne, koje će dodatno unaprijediti ukupnu uslugu i funkcionalnost prostora. Površina korisnog prostora je preko 2.000 metara četvornih sa velikim brojem parkirnih mjesta za kupce, a važno je napomenuti da je uposleno novih 30 zaposlenika kojima Tommy nudi vrlo stimulativne radne uvjete i visoke radne standarde. Ponudu standardno karakterizira širina asortimana prehrambenih i neprehrambenih proizvoda, a posebno želimo istaknuti odjele svježeg mesa, gastronomije, voća i povrća, ribarnice i pekarsko-slastičarskih proizvoda, sa dnevnom ponudom svježih proizvoda, pretežito nabavljenih od domaćih hrvatskih proizvođača.
     

Prigodom otvaranja hipermarketa Tommy je lokalnoj samoupravi donirao 20.000 kuna, kako bi i na taj način potpomogli društveno korisne aktivnosti Općine Malinska. Politikom kontinuirane ekspanzije prodajna mjesta Tommy-ja postaju još dostupnija potrošačima koji prepoznaju kvalitetu i konkurentnost ponude.
Hipermarket Tommy Malinska je 9. prodajno mjesto u Primorsko-goranskoj županiji, a realizacija investicijskih planova tvrtke se nastavlja i dalje s ciljem jače prisutnosti u pojedinim regijama i povećanja tržišnog udjela Tommyja na nacionalnom tržištu.