Novi Tommy u Novom Vinodolskom

Dana 04.07.2006. trgovački lanac «Tommy» je otvorio novi supermarket u Novom Vinodolskom, na adresi Antona Mataije 9!


Suvremeno opremljen supermarket površine preko 500m2, s ponudom asortimana po mjeri najizbirljivijih kupaca po najpovoljnijim cijenama, istovremeno predstavlja obogaćivanje komercijalne ponude ovog primorskog turističkog mjesta i «Tommy»-jev prvi iskorak u snažnijem širenju na nacionalnom tržištu, ulazak u regije i gradove u kojima do sada nije bio prisutan.


«Tommy», do dana otvorenja supermarketa u Novom Vinodolskom prepoznat kao vodeći trgovački lanac na području Dalmacije, ovim činom proširuje svoje poslovanje na način da oplemenjuje postojeću ponudu za zahtjevne domaće potrošače i njihove goste u hrvatskom primorju.
Intenzivnim investicijskim aktivnostima «Tommy» izravno utječe na otvaranje novih radnih mjesta te time direktno doprinosi razvitku šire poslovne i društvene zajednice. Za sam dan otvorenja, «Tommy» je u suradnji sa svojim dobavljačima, pripremio niz degustacija i prigodnih poklona za potrošače.


Već tradicionalno, otvorenje «Tommy»-a bilo je popraćeno atraktivnim spustom balona u kojima se krilo preko 200 poklon-bonova koji su donosiocima osigurali vrijedne robne i novčane nagrade.
«Tommy» će kontinuirano svojim djelovanjem nuditi uvijek novo i bolje za sve svoje kupce, a na Vama je da nas posjetite i uvjerite se da je upravo «Tommy» Vaš najbolji odabir!