DOBITNICI GLAVNOG IZVLAČENJA NAGRADNE IGRE (23.11.2016.g.)

Najveća nagradna igra koja je trajala 8 tjedana, a koju je organizirao trgovački lanac Tommy s ukupnim fondom nagrada od 576.029,08 kuna, završena je u nedjelju 20. studenog.
Nagradna igra bila je izuzetno dobro prihvaćena od strane Tommyjevih kupaca, te se sa iznimnom zainteresiranošću iščekivalo tko će biti sretni dobitnik prve dvije nagrade – automobila Audi A3 sportback.
U periodu trajanja nagradne igre u svim Tommyjevim prodavaonicama za svaku kupnju u vrijednosti od 50 kn, te kupnjom određenih proizvoda dobavljača, kupci su na dnu računa dobivali kodove koje su slali putem SMS poruke. Za sudjelovanje u tjednom izvlačenju bilo je dovoljno poslati 5 kodova, a za sudjelovanje u završnom izvlačenju za glavne nagrade bilo je potrebno poslati ukupno 10 kodova.

Zajednička karakteristika svih Tommyjevih nagradnih igara je da kupcima osiguravaju i dodatne pogodnosti i razloge za posjet Tommyjevim prodavaonicama.
Tako je pored nagradne igre Tommy osigurao i program vjernosti ”Kupnja s dodatnim popustom”. U istom periodu u kojem je trajala nagradna igra, od 26.rujna do 20. studenog, kupci su imali mogućnost sakupljati naljepnice, popunjavati knjižice, te još uvijek, do srijede 30. studenog popunjenu knjižicu mogu zamjeniti za popust od 10 posto na ukupnu kupovinu.

U nazočnosti tročlane komisije i javnog bilježnika u srijedu 23.11.2016.g. je u hipermarketu Tommy u Solinu u 12h upriličeno izvlačenje glavnih nagrada.
Dvoipogodišnji Marko Milković izvukao je sretne dobitnike.
Dobitnici nagrada:

nagradna

img_5693

img_5688

img_5690