Tvrtka Tommy podržala donošenje smijeha djeci na liječenju u KBC‐u Split

Split, 12.07.2016. – Tvrtka Tommy donacijom je podržala rad CRVENIH NOSOVA klaunovadoktora i donošenje smijeha na lica bolesne djece u Kliničkom bolničkom centru Split.

Ovom podrškom nastavlja se dobra suradnja Tommya i CRVENIH NOSOVA koja je započela u veljači 2016. godine kada je Tommy povodom Međunarodnog dana djece oboljele od malignih bolesti omogućio posjet klaunovadoktora i glazbenika klasične glazbe na svih pet dječjih onkologija u Hrvatskoj.

Tommy je donacijom od 50.000 kuna omogućio održavanje projekta u veljači, ali i podržao nastavak redovitih posjeta klaunovadoktora djeci na liječenju u Klinici za dječje bolesti KBC-a Split. Nastavkom suradnje klaunovidoktori i Tommy će donijeti smijeh na lica više od 600 djece na liječenju.

CRVENI NOSOVI od početka 2016. godine redovito, dva puta mjesečno, posjećuju bolesnu djecu u KBC-u Split. Ovom prilikom Mladenka Majerić, izvršna direktorica CRVENIH NOSOVA klaunovadoktora izjavila je :

„Drago nam je da smo nastavili dobru i uspješnu suradnju s tvrtkom Tommy, posebno smo sretni jer je riječ o podršci vodeće tvrtke u regiji. Redovnim posjetama Kliničkom bolničkom centru Split zaokružili smo prisutnost u svim regionalnim centrima Hrvatske. Klaunovidoktori trenutno posjećuju dva puta mjesečno bolesnu djecu na liječenju u KBC-u Split, nadamo se i vjerujemo da ćemo uz podršku donatora moći povećati broj redovnih posjeta. Posjet CRVENIH NOSOVA je dragocjen jer ima posebnu moć promijeniti atmosferu tuge i straha u radost i nadu. Iako ga često uzimamo zdravo za gotovo, u sobama gdje leže bolesna i nažalost ponekad umiruća djeca, smijeh i radost su doista dragocjeni, kako za djecu tako i za njihove roditelje. Zahvaljujemo svima koji nas podržavaju i omogućuju da zajedno donesemo radost i nadu bolesnoj djeci.“

IMG_1489

IMG_1478

IMG_1476