Renovirani maximarket Tommy u Metkoviću

U subotu 28. listopada 2017. g., otvoren je renovirani maximarket Tommy u Metkoviću.

Pored ekspanzije prodajne mreže i novih poslovnica, kontinuirano ulažemo u modernizaciju prodajne mreže i primjenu novih tehnologija u maloprodaji, kako bi naši prodajni prostori bili što ugodniji i funkcionalniji, kako kupcima tako i našim zaposlenicima.

Tommy Maximarket Metković opremljen je po suvremenim standardima, i zasigurno će donijeti novu dimenziju ponudi Tommyja u gradu Metkoviću i dolini Neretve, gdje potrošači već godinama prepoznaju kvalitetu i konkurentnost naše ponude.
Ponudu standardno karakterizira širina asortimana prehrambenih i neprehrambenih proizvoda, a posebno se ističu odjeli mesnice, svježeg voća i povrća, te pekarsko-slastičarskih proizvoda koji su značajno prošireni, a kao novina u ponudi maximarketa je odjel ribarnice.
Kao društveno odgovorna kompanija prigodom ponovnog otvorenja maximarketa u Metkoviću, Tommy će donirati iznos od 15.000 kuna organizatorima 1. Mandarina polumaratona koji će se održati 05.11.2017. godine u Metkoviću, a sredstva su namijenjena liječenju bolesne djevojčice Manuele Čuture iz Metkovića.