Prvi Tommy hipermarket u Zadru

Kao vodeći dalmatinski trgovački lanac, najavljujemo daljnju ekspanziju prodajne mreže u gradu Zadru i Zadarskoj županiji.
U utorak 03. listopada 2017. god., otvoren je prvi Tommy hipermarket u Zadru, naše najveće prodajno mjesto u tom gradu i Županiji.
Hipermarket Tommy Zadar (Put Bokanjca) izgrađen je i opremljen po suvremenim standardima, i kao takav predstavlja osvježenje u trgovačkoj ponudi grada Zadra.
Ponudu standardno karakterizira širina asortimana prehrambenih i neprehrambenih proizvoda, a posebno se ističu odjeli mesnice, ribarnice, svježeg voća i povrća, gastronomije, te pekarsko-slastičarskih proizvoda „Bobis“.
Površina korisnog prostora iznosi preko 5000 metara četvornih uz veliki broj parkirnih mjesta za kupce.
Vrijednost ove investicije je približno 5 milijuna Eura, a uposlili smo novih 50 radnika, kojima Tommy nudi stimulativno radno okruženje i visoke radne standarde.
Politikom kontinuirane ekspanzije prodajna mjesta Tommyja postaju još dostupnija potrošačima koji prepoznaju kvalitetu i konkurentnost ponude.
Kao društveno odgovorna kompanija koja je i partner lokalne zajednice, prigodom otvorenja novog hipermarketa u Zadru, Tommy će donirati financijska sredstva Ligi za borbu protiv raka i Općoj bolnici Zadar, a poduprijet ćemo i druge projekte od općeg značaja za grad Zadar i Zadarsku županiju.
Zadarski hipermarket 16. je poslovnica Tommyja u gradu Zadru i 38. u Zadarskoj županiji, te 194 prodajno mjesto Tommyja u Hrvatskoj.

Tommy d.o.o. Split