Provjereno dobri Bondi sladoledi

 

Jeste li već probali nove Bondi sladolede?
Uživajte u osvježenjima koja se pamte!Najbolje sastojke spojili smo u nedoljiv osvježavajući užitak. Cookie, schwarzwald, tiramisu, orange chessecake i coconut, okusi su koje ćete obožavati.
Obogaćeni preljevima i slasnim dodacima, pružaju jedinstven doživljaj i uistinu s pravom nose oznaku hrvatskog proizvoda premium kvalitete.


Čokolada, vanilija, stracciatella i lješnjak s preljevom od jagode i kakaa ili čokolada, bijela čokolada, kikiriki i keks s kakaovim preljevom.
Ukusna kombinacija već dobro poznatih okusa ili poseban doživljaj za sve one koji traže više. Odabirom sladoleda 4 you sigurni smo kako nećete pogriješiti, jer birate obiteljski sladoled u kojem će uživati sve generacije.


Mali sladoledi za veliki užitak. Kornet ili štapić idealni u svakoj prigodi, za slatka druženja, ali i za trenutke opuštanja. Savršen spoj vanilije i čokolade na štapiću u pakiranju od tri komada ili minimix od dvanaest sladoleda od vanilije s preljevom od čokolade, bijele ili mliječne čokolade i dodatkom badema, teško će vas ostaviti ravnodušnim.

Za sve ljubitelje hrskavog korneta, pripremili smo pakiranje od šest sladoleda od čokolade ili vanilije s čokoladnim preljevom i komadićima karameliziranih lješnjaka.
Ako se ne možete odlučiti, a želite razveselite sve članove obitelji ili jednostavno samo uživati u različitim okusima, tu je provjereno dobar mix od šest korneta, po dva od vanilije, čokolade i osvježavajuće jagode.