Otvoren novi supermarket Tommy u Metkoviću


Kao vodeći dalmatinski trgovački lanac, najavljujemo daljnju ekspanziju prodajne mreže u Dubrovačko-neretvanskoj županiji.
U četvrtak 20. rujna 2018. god. otvorili smo za kupce novi Tommy supermarket u Metkoviću na adresi Alojzija Stepinaca 13. Novi supermarket Tommy Metković opremljen je po suvremenim standardima kako bi kupcima osigurali maksimalnu funkcionalnost i poseban doživljaj kupovine, uz tradicionalno povoljne cijene.

Površina korisnog prostora je preko 400 metara četvornih, a važno je napomenuti da je uposleno novih 10 zaposlenika kojima Tommy nudi vrlo stimulativne radne uvjete i visoke radne standarde. Ponudu standardno karakterizira širina asortimana prehrambenih i neprehrambenih proizvoda, a posebno želimo istaknuti odjele sa dnevnom ponudom svježih proizvoda, pretežito nabavljenih od domaćih dobavljača, uključujući i lokalne proizvođače. Politikom kontinuirane ekspanzije prodajna mjesta Tommyja postaju još dostupnija potrošačima koji prepoznaju kvalitetu i konkurentnost ponude. Supermarket Tommy Metković je 4. prodajno mjesto u Metkoviću i 26. prodajno mjesto u Dubrovačko-neretvanskoj županiji.