Otvoren je novi maximarket Tommy u Rogoznici

U subotu 16.07. tvrtka Tommy otvorila je svoju prvu prodavaonicu u Rogoznici na adresi: Ante Starčevića 78. Ovo je prva prodavaonica u Rogoznici, a ujedno 189. po redu prodavaonica vodećeg trgovačkog lanca u Dalmaciji. Na atraktivnoj i lako pristupačnoj lokaciji, na samom ulazu u Rogoznicu, pored osnovne škole, svoje mjesto pod suncem pronašao je dugo očekivani maximarket Tommy, ukupne površine preko 1.000 četvornih metara, sa ukupno 80 parkirnih mjesta, od kojih je 5 osigurano za invalidne osobe. Pored bogatog asortimana različitih prehrambenih i neprehrambenih artikala, poseban naglasak se svakako daje svježim odjelima u kojima se ističu: mesnica s kvalitetnom i provjerenom ponudom svježeg mesa, gastro odjel sa svježe pripremljenim gotovim jelima, široki asortiman voća i povrća, pekarnica Bobis sa svježim kruhom, pecivima i kolačima, te svakodnevna ponudom svježe ribe. U novoj prodavaonici Tommy je osigurao 25 novih radnih mjesta.
Ovim otvorenjem nastavlja se ulaganje tvrtke Tommy u razvoj svoje maloprodajne mreže, značajno se unapređuje kvaliteta usluge i ponuda.

Povodom otvorenja poslovnice u Rogoznici, Tommy je organizirao razne pogodnosti za kupce i cjelodnevni prigodni program. Za sve kupce Tommy je osigurao Loyality program, te nagradne strugalice kojima je nagradio svoje vjerne kupce. Otvorenju poslovnice nazočila je i ravnateljica OŠ Rogoznica Dijana Goleš kojoj je ovom prigodom uručen ček u vrijednosti od 10.000 kn namjenjenih za kupnju računalne opreme i opremanje informatičkog kabineta osnovne škole.
Radno vrijeme maximarketa tijekom ljetnih mjeseci je svakim danom od 7 do 22 sata.
DSC_4410

DSC_4403

DSC_4384

DSC_4378