Novi maximarket Tommy od sada i u Rogoznici

Poštovani kupci, sutra 16.07. u 8 sati tvrtka Tommy otvara svoju prvu prodavaonicu u Rogoznici. Etablirani vodeći trgovački lanac u Dalmaciji otvara svoju 189. prodavaonicu na atraktivnoj lokaciji, pored osnovne škole, na samom ulazu u Rogoznicu. Maximarket, ukupne površine preko 1.000 četvornih metara, 80 parkirnih mjesta i bogatim asortimanom sigurno će značajno zadovoljiti potrebe i onih najizbirljivijih. Posebnom ponudom se svakako ističu svježi odjeli: mesnica s kvalitetnom i provjerenom ponudom svježeg mesa, gastro odjel sa svježe pripremljenim gotovim proizvodima, široki asortiman voća i povrća, pekarnica sa svježim kruhom, pecivima i kolačima, te svakodnevnom ponudom svježe ribe. U novoj prodavaonici Tommy je osigurao 25 novih radna mjesta.

Na dan otvorenja poslovnice u Rogoznici, u subotu 16.srpnja, Tommy organizira razne pogodnosti za kupce I cjelodnevni prigodni program. Za sve kupce Tommy je osigurao Loyality program.
Pripremljene su
nagradne strugalice i poklon bonovi koje ćete moći preuzeti na blagajni!
Za očekivati je da će svaki kupac pronaći nešto u skladu sa svojim željama i potrebama, te da će nova prodavaonica postati omiljeno mjesto kupnje svih Rogozničana, ali i turista.

 

Novi maximarket Tommy možete pronaći na lako dostupnoj lokaciji u Rogoznici, pored osnovne škole, na adresi Ante Starčevića 78. Radno vrijeme je od 7 do 22 sata, a za sve posjetitelje je osiguran prostrani, besplatan parking. 

IMG_20160714_115856