Novi hipermarket Tommy od sada i u Primoštenu

Poštovani kupci,

danas u 8h otvaren je novi hipermarket Tommy u Primoštenu. Riječ je o 188-oj prodavaonici ukupne prodajne površine 1.100m2, a u novoj prodavaonici Tommy je osigurao 32 nova radna mjesta.

Svaki kupac pronaći će nešto u skladu sa svojim željama i potrebama. Kroz poslovanje dugo već 24 godine Tommy, kao kompanija koja je u stopostotnom domaćem vlasništvu, dodatno doprinosi razvoju nacionalnog gospodarstva ponudom u kojoj dominiraju hrvatski, vrhunski, autohtoni proizvodi.

Posjetitelje Tommyja, osim vrhunskih delikatesa i bogate gastronomske ponude, zasigurno će oduševiti dnevno svježi proizvodi: meso, riba, voće, povrće, kruh i pekarski proizvodi.

Na dan otvorenja poslovnice u Primoštenu, u četvrtak 2.lipnja, Tommy organizira razne pogodnosti za kupce I cjelodnevni prigodni program. Za sve kupce Tommy je osigurao Loyality program.
Pripremljene su nagradne strugalice i poklon bonovi koje ćete moći preuzeti na blagajni!

Novi hipermarket Tommy naći ćete na lako dostupnoj lokaciji u Primoštenu, pored nove ambulante, na adresi Kamenar 2 F. Radno vrijeme je od 7 do 21 sat, a za sve posjetitelje je osiguran prostrani, besplatan parking.

YUN00104
Untitled_Panorama1
ASB_7092_TOMMY_PRIMOSTEN Panorama
ASB_7086_TOMMY_PRIMOSTEN
ASB_7150_TOMMY_PRIMOSTEN