Henkel, Tommy i Hajduk u akciji za dalmatinske nogometne klubove

Nakon uspješnog projekta započetog 2016. godine, “Zajedno za mlade Hajdukove nade “, s kojim su partneri zajedničkim snagama opremili klubove rekvizitima za trening, prošle godine istupili su korak dalje. Henkel i Tommy kao dugogodišnji Hajdukovi partneri i sponzori odlučili su pomoći lokalnim klubovima na način na koji Hajduku pomažu godinama, te su za sve klubove 3. HNL Jug osigurali godišnju potrebu deterdženta za pranje rublja Persil.

Kao i prethodne dvije godine, Henkel, Tommy i Hajduk podržali su projekt u kojem su sudjelovali i kupci trgovačkog lanca Tommy, te je dio prihoda od prodaje Henkelovih proizvoda odvojen za potrebe akcije “Zajedno za dalmatinske nogometne klubove”.

 – Ponosni smo na naše drage partnere i sponzore tvrtke Henkel i Tommy što u kontinuitetu potpomažu dalmatinske nogometne klubove. Izrazito nam je zadovoljstvo i ove godine podržati ovaj hvalevrijedan projekt, izjavio je Jasmin Huljaj, predsjednik Uprave HNK Hajduk.

– Henkel vrlo ozbiljno shvaća koncept društveno – odgovornog djelovanja i strateški mu pristupa. Ovakav pristup nam pruža mogućnost da kroz projekte, kao što je i ova donacija, ugradimo dodatnu vrijednost u zajednicu i regiju u kojoj poslujemo te budemo prepoznati kao njen dio. Zajedno s našim partnerima nogometnim klubom Hajduk i Tommyem  jako smo ponosni na ovu suradnju da smo već treću godinu zaredom sudionici akcije u kojoj omogućujemo godišnju zalihu deterdženata za sve klubove 3. HNL (jug), a sredstva koja su planirana za održavanje sportske opreme budu iskorištena na podmirenje ostalih tekućih troškova poslovanja koji će igračima pomoći u postizanju sportskih uspjeha, rekao je Damir Dominiković, voditelj prodaje lokalnih kupaca Henkel Adria regija.

– U sklopu niza projekata kojima pokazujemo visoki stupanj društvene i socijalne odgovornosti, Tommy je, kao generalni sponzor HNK Hajduka u suradnji s partnerom Henkel Croatia, i ove godine realizirao projekt „Zajedno za dalmatinske klubove“. Na ovaj način Tommy i Henkel daju potporu dalmatinskim nogometnim klubovima koji se natječu u 3. HNL, što izravno utječe na razvoj sporta i sportskih aktivnosti i na lokalnoj razini, a poznato je da je upravo Tommy najveći donator dalmatinskog sporta i sponzor najvećih sportskih klubova. Akcija je provedena tijekom ožujka i travnja 2018. godine, u kojem razdoblju su prodajom Henkel proizvoda u Tommy prodavaonicama prikupljena sredstva za donaciju godišnje zalihe deterdženata koji će biti uručeni predstavnicima dalmatinskih nogometnih klubova koji se natječu u 3. HNL, izjavio je Svetin Lovrić, voditelj odjela nabave Tommy d.o.o. Split.