Otvoren novouređeni hipermarket Tommy u Solinu

Danas 06. prosinca 2018.g. ponovno smo za kupce otvorili potpuno renovirani Tommy hipermarket u Solinu, Matoševa 29. Nakon dugogodišnjeg uspješnog poslovanja, u kojem razdoblju je taj hipermarket postao sinonim za ugodnu i povoljnu kupovinu na širem području grada Splita pa i Splitsko-dalmatinske županije, odlučili smo se za potpunu obnovu interijera i eksterijera i uvođenje modernije tehnologije poslovanja.
Hipermarket Tommy Solin suvremeno je i funkcionalno opremljen te redizajniran, kako bi kupcima osigurali poseban doživljaj kupovine, bolji i kvalitetniji nego do sada. Površina korisnog prostora premašuje 2.000 metara četvornih sa velikim brojem parkirnih mjesta za kupce, od kojih je sada značaj dio i natkriven. Ponuda, koju standardno karakterizira širina asortimana prehrambenih i neprehrambenih proizvoda, sada je još bolja i raznovrsnija uz uobičajeno povoljne cijene.
Posebnu pozornost pridajemo odjelima svježeg mesa, gastronomije, voća i povrća, ribarnice i delikatese, čemu treba pridodati i pekarnicu „Bobis“ sa dnevno svježom ponudom pekarskoslastičarskih proizvoda i ugostiteljskim uslugama. Kupci mogu koristiti i 4 „express“ blagajne, koje će dodatno unaprijediti ukupnu uslugu i funkcionalnost prostora. U hipermarketu Tommy Solin sada je moderniziran i ubrzan proces prihvata ambalaže jer je instaliran sustav za prihvat najnovije generacije, a objekt je priključen i na plinsku mrežu kako bi koristili plin kao ekološki prihvatljivi energent. Ulaganjem u ovakve suvremene tehnologije Tommy pokazuje stratešku orijentiranost ka održivom razvoju i očuvanju okoliša.